13. VÝROČÍ ZALOŽENÍ VINNÉHO ÚJEZDU SE BLÍŽÍ, SOBOTA 3.3.2018 OD 15H


13. VÝROČÍ ZALOŽENÍ VINNÉHO ÚJEZDU SE BLÍŽÍ, SOBOTA 3.3.2018 OD 15H

13. VÝROČÍ ZALOŽENÍ VINNÉHO SKLEPA ÚJEZD 19 SE BLÍŽÍ. OPĚT PŘECHUTNÁME VELKOU ČÁST VÍN A POCHUTIN, KTERÉ DOVÁŽÍME DO ČR, UKÁŽEME SI I DESTILÁTY A NEBUDE CHYBĚT VIP STÁNEK A TOMBOLA. LOŇSKÁ NÁVŠTĚVNOST BYLA VELKOLEPÁ A OTEVŘELI JSME PŘES 500 LAHVÍ. TĚŠÍME SE :-).

 SEZNAM VÍN - 13.VÝROČÍ ZALOŽENÍ VSU 19

OJEDINĚLÁ AKCE VINNÉHO SKLEPA ÚJEZD 19, MNOHO STÁNKŮ S VÍNY A DELIKATESAMI Z NAŠEHO DOVOZU, TOMBOLA SE SUPER CENAMI A MNOHO DALŠÍHO

V sobotu 3.3.2018 oslavíme 13. výročí založení Vinného sklepa Újezd 19. Oslavy začnou od 15h a budeme moci ochutnat mnoho dobrého vína a jídla převážně z našeho dovozu.

Program:

15h otevřeme sklep
15-21h volná víněnková degustace
21h bude vyhlášení tomboly – do slosování bude zařazen každý kdo si zakoupil alespoň 20 víněnek a poskytl svou vizitku nebo zakoupil typ vstupného "Zdržím se déle" nebo "Budu s vámi opravdu slavit:-)", více níže.
od 21.45h pokračování víňenkové degustace

K degustaci budeme otevírat až 150 druhů vín. Celé odpoledne a večer budeme ochutnávat pomocí víněnek( 1 víněnka = 25 Kč). Rezervaci si nemusíte dělat - degustační odpoledne a večer budou probíhat ve spřáteleném klubu POPO, tedy místa bude dostatek. Celé odpoledne a večer bude uspořádán formou tradičních stánků, tedy degustace bude průchozí se sklenkou v ruce.

Opět zařazujeme i degustaci jihoamerických kvalitních rumů s odborným výkladem.

Organizované vstupné - 3 druhy:

Každý ze zákazníků bude moci využít 3 možnosti vstupného:
1) "Zůstanu chvíli" - každý host si může koupit jen tolik víněnek, kolik uzná za vhodné. Cena jedné víněnky je 25Kč, tu si následně bude proměňovat za jednotlivé vinné vzorky,rumy nebo za jednotlivé delikatesy. Standardní vzorek bude obsahovat 0,05 l.
2) "Zdržím se déle" - vstupné 1000,-Kč. Pro návštěvníka, který bude chtít prochutnat celou řadu vín a zdrží se déle. Opravňuje ho k neomezenému degustování veškerých vín a rumů (vyjma stánku VIP- Bordeaux a
Bourgogne) a vybraných delikates. U vstupu obdržíte stříbrnou pásku!
3) "Budu s vámi opravdu slavit:-)" - vstupné VIP 1500,-. Tento typ vstupného opravňuje k neomezenému přístupu ke všem vínům a rumům včetně VIP stánku a všem delikatesám. U vstupu obdržíte zlatou pásku.

Co je víněnka?

Každý degustovaný vzorek je ohodnocen jasným počtem víněnek
(většinou 1-2 víněnky), které budou k zakoupení u vstupu Vinného Újezdu 19. Jedna víněnka bude stát 25 Kč. Kdo si zakoupí alespoň 20 víněnek a zůstane s námi do 21h bude zařazen do slosování tomboly o velmi zajímavé ceny:-)

Jednotlivé stánky s víny budou členěny dle těchto států(jedná se převážně o regiony z kterých Vinný Újezd dováží vína do ČR):

Německo - Rheingau, Rheinhesse, Pfalz

Rakousko - Weinviertel

Francie - Alsasko, Cote du Rhone, Lanquedoc

Španělsko - Rioja, Navarra, Costers del Segre

Itálie - Piemonte, D'Abruzzo, Umbria

Nový svět - souhrnný stánek 

Moravská vína bude tento rok zastupovat: vinařství Špalek a pan Ing.Marek Špalek osobně! Ochutnáme jejich velice zajímavé portfólio vín a Marek nás zasvětí do všech tajů a zákoutí vinařství.

Stánek se sýry a uzeninami: Pan Karel Dušek Vás obslouží u našeho prémiového stánku s kvalitními sýry jak z kravského tak kozího a ovčího mléka. Také zde bude k zakousnutí prémiové španělské a francouzské šunky a salámy.

Stánek s kvalitními rumy: Zajímavostí bude stánek s kvalitními jihoamerickými rumy, u kterého Vás obslouží a fundovaně zasvětí pan Martin Bláha, znalec těchto destilátů.

VIP vína - někdo sem chodí jen kvůli nim:

Tak jako každý rok, zařadíme na specializovaný stánek pod vedením zkušeného sommeliera, mimořádná vína z našich archivů. Pan sommelier všechna vína nálěžití připraví a probudí ze spánku :-). Vína budeme ještě precizně vybírat, nicméně milý rok jsme zařadili tyto kousky:

1) 1er Cru, Domaine Jacques Prieur 2011, Puligny-Montrachet, Bourgogne
2) 1er Cru, Sous Le Puits, Vincent Girandin 2009, Puligny-Montrachet, Bourgogne                                          3) Grand Cru, Louis Latour 2011, Corton-Charlemagne, Bourgogne
4) Grand Cru, Bonneau du Martray 2001, Corton-Charlemagne, Bourgogne
5) Chevalier de Sterimberg blanc 2013, Paul Jaboulet Aine, Hermitage - Rhone

6) Grand Cru Classé, Chateau Ducru-Beaucailloux 1986, Bordeaux, St.Julien                                                  7) Grand Cru Classé, Chateau Pontet-Canet 1998, Bordeaux, Pauillac
8) Grand Cru Classé, Chateau Calon-Ségur 2000, Bordeaux, St.Estephe                                              9)Pavillon Rouge Chateau Margaux2004, Margaux, Bordeaux                                                                      10) La Chapelle 2006, Paul Jaboulet Aine, Hermitage - Rhone

Fotograf: Celý večer bude přítomen i fotograf pan Ladislav Adámek. Celý večer bude tedy zdokumentován :-).

Srdečně zveme a moc se těší všichni z VSU 19




Publikováno: 07. 02. 2018

 
© Vinný Újezd 2009 tvorba www stránek emocio
Rezervace Registrace
Facebook Vinný sklep Újezd
Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd