PODZIMNÍ FESTIVAL VÍN NA ÚJEZDĚ 19, SOBOTA 2.11. OD 15H


PODZIMNÍ FESTIVAL VÍN NA ÚJEZDĚ 19, SOBOTA 2.11. OD 15H

PLAKÁT KE STAŽENÍ NEBO NAHLÉDNUTÍ

TROCHU REFERENCÍ K MINULÉMU FESTIVALU:

"Vážený pane Keřlíku,

po příjemně strávené návštěvě na vaší akci ve vinném sklepě na Újezdě, tak nějak cítím potřebu Vám vyjádřit podporu i jinak než zakoupením několika kusů víněnek. Nadšení s jakým zájmem podobné akce pořádáte, ve mě naplňuje přesvědčení, že to s osvětou dobrých vín v Čechách a bojem proti TESCOvínům myslíte upřímně vážně. Myslím, že akce byla více než zdařilá, k čemuž rovněž nemalou měrou přispěl i Váš tým (Katka, Jiří a Marek), kterému rovněž patří dík.Držím palce v podnikání a zase někdy u Vás nashledanou.S povděkem jsem přijal i tu skutečnost, že celá akce byla nekuřácká, což zážitek z vína ještě umocnilo. :-)

S přátelským pozdravem

Petr Platil"

 

Vážení,

v sobotu 2.11.2011 od 15h proběhne v našich prostorech na Újezdě 19 již tradiční PODZIMNÍ FESTIVAL VÍN. Jako každý rok uspořádáváme touto dobou podobnou akci, kde se můžeme sejít a ochutnat dosti druhů vín z celého světa při jedné příležitosti. Zároveň si můžete vína zakoupit za mimořádné ceny.  Připravíme pro vás různé pochoutky a dostatek neperlivé vody:-). Degustace proběhne formou osvědčených víněn – 1víněnka=20kč. CELÝ DEN SE V PROSTORECH NEBUDE KOUŘIT.

Začátek akce  15h 
Konec akce ??
Vstupné 0 Kč
Víněnka 20 Kč
Počet degustačních vzorků  mnoho
Občerstvení mnoho
Tombola ano – ve 21h vyhlášení

Co je víněnka?

Každý degustovaný vzorek je ohodnocen jasným počtem víněnek (většinou 1-2 víněnky), které budou k zakoupení na baru vinného újezdu. Jedna víněnka bude stát 20 Kč. Kdo si zakoupí alespoň deset víněnek a zůstane s námi do 21h
bude zařazen do slosování tomboly o velmi zajímavé ceny:)

Těšíme se na vás i na nás. Více info na: 608 256 471 , vinnyujezd@vinnyujezd.cz, www.vinnyujezd.cz.

Vína budouz pečlivě seřazena a rozdělena do kategorií, obcházet se budou jednotlivé stolky v celém prostoru. Rezervace není nutna, degustovat se bude kontinuálně.

P.s.: Mariáne přijď :-).

Vinný sklep Újezd 19

 

 

 

 




Publikováno: 17. 10. 2013

 
© Vinný Újezd 2009 tvorba www stránek emocio
Rezervace Registrace
Facebook Vinný sklep Újezd
Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd