JSME ZPĚT A OTEVÍRÁME V PONDĚLÍ 25.5.2020 V 17H


JSME ZPĚT A OTEVÍRÁME V PONDĚLÍ 25.5.2020 V 17H

Přátelé, příznivci Vinného Újezdu 19,
po více jak 2 měsících můžeme otevřít náš prostor na Malé Straně. Budeme se vracet samozřejmě k osvědčeným degustacím a pokusíme se vám vynahradit co jsme společně zameškali. Zrenovovali jsme náš prostor a začínáme navážet palety vín z našich oblíbených destinací. Všem vám moc děkujeme za podporu, kterou jste nám věnovli v době, kdy jsme byli zavřeni a mohli jsme "pouze" zavážet vína. Osvědčili se zamozřejmě on-line degustace, ale už se těšíme na osobní kontakt. Veřejné degustace budou probíhat vždy dublovaně v úterý a ve čtvrtek od 19h, tak abychom byli při degustaci max 15 osob a měli jsme všichni dostatek osobního prostoru. Jak tomu situace umožní, navážeme na standardní model ochutnávek. A co jsme si pro Vás připravili?

Zařadíme v průběhu léta tzv. PROFILY VINAŘSTVÍ, kdy si důkladně představíme vinařství s kterými spolupracujeme a od kterých jsme přivezli vína do ČR. Pro vás to samozřejmě bude představovat nákup vína za super ceny. Bude se jednat o tato vinařství:

Domaine Rentz(Alsasko), Domaine Mann(Alsasko), Weingut Becker(Pfalz), Weingut Kunz(Rheingau), Weingut Gschweicher (Weinviertel), Domaine Provenquiére(Languedoc) ale také moravské vinařství Ing.Ladislav Musil a další a další...

Těšíme se na Vás

VSU

 




Publikováno: 16. 05. 2020

 
© Vinný Újezd 2009 tvorba www stránek emocio
Rezervace Registrace
Facebook Vinný sklep Újezd
Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd