RIESLINGOVÁ NÁLOŽ_VINNÁ 6_LORENZ H.KUNZ A DALŠÍ ON LINE DEGUSTACE VE ČTVRTEK 1.4.2021 OD 19H


RIESLINGOVÁ NÁLOŽ_VINNÁ 6_LORENZ H.KUNZ A DALŠÍ ON LINE DEGUSTACE VE ČTVRTEK 1.4.2021 OD 19H

Rieslingová vertikální nálož - ročník 2016 až 2003

Přítelkyně, přátelé, kamarádky, kamarádi, příznivci Vinného sklepa Újezd 19,
při další degustaci a naší Vinné 6 se zaměříme jen a jen na odrůdu Riesling (Ryzlink rýnský). Bývá již tradicí, že 1x do roka se u nás na Vinném Újezdě 19 koná vertikální degustace vín z vinařství Lorenz H. Kunz z oblasti Rheingau. Dodržíme tuto tradici, i když opět pouze v distanční podobě. Každopádně vy o vína nepřijdete. Zavezeme vám je rádi až domu. Zdůrazňovat, že se jedná o vysoce nadstandardní vína je myslíme nošení dříví do lesa :-). Přesvědčte se.

Zakoupit si budete moci 6 láhví - Vinná 6 - zde k shlédnutí

V den on-line degustace budeme degustovat tato vína:
Riesling QbA 2016
Riesling Oestrich Doosberg kabinett 2014
Riesling Oestrich Rosengarten spätlese 2013

Pozn.: Otevřete vína 3h před konzumací a vychlaďte na 10°C.

Vinařství Lorenz H. Kunz
Tradiční rodinné vinařství bylo založeno roku 1710. Všechny kroky až po dokončení vína jsou v rukou vinaře, od výsadby vinné révy až po prezentaci vína. Celková plocha vinohradů činí 8ha. Rodina Kunzů provozuje vinařství, které existuje již více než 300 let, po mnoho generací. Michael Kunz, vystudovaný vinař a enolog, se přestěhoval do vinařství svých rodičů v roce 1997. Již v roce 2003 převzal panství od svého otce Lorenze, který mu příložitostně radí. Michael Kunz dokáže kombinovat tradici a moderní technologie ve sklepním prostředí a vytvářet ovocná, výrazná vína. Jeho cílem je kombinovat minerálitu půdy kolem Oestrich-Winkel s přirozenou vůní hroznů.

SOUČÁSTÍ TÉTO VINNÉ 6 BUDE I DALŠÍ ON-LINE DEGUSTACE, KTERÁ PROBĚHNE VE ČTVRTEK 1.4.2021 OD 19H. STAČÍ SE PŘIPOJIT PŘES NÁŠ FACEBOOK!

VINNOU 6 přímo k vám domu:
Vybereme 3 druhy vín, která budeme prezentovat přímo pro vás. Kdo bude mít Vinnou 6 již doma bude ve výhodě, kdo se chce nejdříve jen juknout, může se stát pasivním divákem a nakoupit až po degustaci. Komunikovat budeme samozřejmě společně během samotné degustace přes chat FB. Facebook má výhodu, že se můžete po on-line vysílání kdykoliv připojit a degustaci si užít off line.

Závoz je po Praze a blízkém okolí zdarma a nabídka platí od 29.3.2021 do 3.4.2021. Můžete samozřejmě objednávat i od každého druhu samotný karton. I na to se vztahuje akčních 10%. Objednávat můžete na kerlik@vinnyujezd.cz nebo dvorak@vinnyujezd.cz, případně vinnyujezd@vinnyujezd.cz.

Platba může probíhat cash v obálce nebo bezhotovostně na náš účet:
Bankovní spojení: 139741399/0800, Česká Spořitelna, a.s.

Zda-li vás nabídka zaujme, jsme potěšeni a vyrážíme k vám.

Na vi u vás doma nebo při další podzimní on-line degustaci :-)

Vinný Újezd 19




Publikováno: 28. 03. 2021

 
© Vinný Újezd 2009 tvorba www stránek emocio
Rezervace Registrace
Facebook Vinný sklep Újezd
Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd