VINNÁ 6_WEINGUT LOUIS GUNTRUM A DALŠÍ ON LINE DEGUSTACE VE ČTVRTEK 29.4.2021 OD 19H


VINNÁ 6_WEINGUT LOUIS GUNTRUM A DALŠÍ ON LINE DEGUSTACE VE ČTVRTEK 29.4.2021 OD 19H

OD ROKU 1648 STÁLE V 1.LIZE - NEJEN SUPER RYZLINKY

Přítelkyně, přátelé, kamarádky, kamarádi, příznivci Vinného sklepa Újezd 19,
rádi bychom vám nabídli další z vína v kategorii Vinná 6 z našeho portfólia vín. Jedná se o prvotřídní vinařství v regionu Rheinhessen, které v současnosti vede majitel pan Louis Konstantin Guntrum již v 11. generaci. Veledůležitou osobou je winemaker pan Dirk Roth, který pracoval také v ikonickém Schloss Vollrads. Dirk ladí vína opravdu mistrovsky a jeho práce s detailem je mimořádná, i když jak rád říká “sweet idleness in the cellar”, což berme v jeho případě s velkou nadsázkou. Celý tým jim šlape jako dobře promazaný stroj a o jejich výsledky bychom se rádi s vámi podělili. On-line degustace, kterou i podpoříme tuto Vinnou 6 proběhne ve čtvrtek 29.4.2021 od 19h z našich prostor Vinný sklep Újezd 19.

Zakoupit si budete moci jako vždy 6 láhví - Vinná 6 - zde k shlédnutí

V den on-line degustace budeme degustovat tato vína:
Gruner Silvaner 2019
Riesling "482" 2020
Riesling Niersteiner Oelberg 2018

Pozn.: Vína otevřete 1h před konzumací a vychlaďte na 10°C.

Pár informací o vinařství:
Budovy a sklep vinařství Louis Guntrum se nacházejí přímo na řece Rýn, mezi Niersteinem a Oppenheimem. V současnosti vede vinařství pan Louis Konstantin Guntrum, který je pokračovatelem rodinné tradice již v 11. generaci. Pan Guntrum je jediným vlastníkem a ředitelem vinařství. Rozloha vinohradů činí 11 ha, roční produkce: 90,000 lahví, top polohy jsou: Nierstein Orbel, Pettenthal, Oelberg a Hipping, Oppenheimer Cross a Sackträger a jaké je podloží : jíl-spraše, slín- jíl. Vinařství je dlouhodobě zařazeno v Gault – Millau!

Vinařství Guntrum má srozumetelné heslo: malé vinařství – dlouhá tradice.

V současnosti je wine-makerem vinařství pan Dirk Roth, který patří mezi opravdové mistry ve svém oboru, dlouhodobě pracoval mimo jiné ve vinařství Schloss Vollrads, které se stalo světovou ikonou.

SOUČÁSTÍ TÉTO VINNÉ 6 BUDE I DALŠÍ ON-LINE DEGUSTACE, KTERÁ PROBĚHNE VE ČTVRTEK 29.4.2021 OD 19H. STAČÍ SE PŘIPOJIT PŘES NÁŠ FACEBOOK!

VINNOU 6 přímo k vám domu:
Vybereme 3 druhy vín, která budeme prezentovat přímo pro vás. Kdo bude mít Vinnou 6 již doma bude ve výhodě, kdo se chce nejdříve jen juknout, může se stát pasivním divákem a nakoupit až po degustaci. Komunikovat budeme samozřejmě společně během samotné degustace přes chat FB. Facebook má výhodu, že se můžete po on-line vysílání kdykoliv připojit a degustaci si užít off line.

Závoz je po Praze a blízkém okolí zdarma a nabídka platí od 26.4.2021 do 1.5.2021. Objednávat můžete na kerlik@vinnyujezd.cz nebo dvorak@vinnyujezd.cz, případně vinnyujezd@vinnyujezd.cz.

Platba může probíhat cash v obálce nebo bezhotovostně na náš účet:
Bankovní spojení: 139741399/0800, Česká Spořitelna, a.s.

Zda-li vás nabídka zaujme, jsme potěšeni a vyrážíme k vám.

Na vi u vás doma nebo při další podzimní on-line degustaci :-)

Vinný Újezd 19




Publikováno: 26. 04. 2021

 
© Vinný Újezd 2009 tvorba www stránek emocio
Rezervace Registrace
Facebook Vinný sklep Újezd
Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd