ŠPANĚLSKÁ VINNÁ 6 A DALŠÍ ON LINE DEGUSTACE V ÚTERÝ 28.4.2020 A ČTVRTEK 30.4.2020 OD 19H


ŠPANĚLSKÁ VINNÁ 6 A DALŠÍ ON LINE DEGUSTACE V ÚTERÝ 28.4.2020 A ČTVRTEK 30.4.2020 OD 19H

Vážené milovnice, vážení milovníci španělských vín,

v úterý 28.4.2020 a ve čtvrtek 30.4.2020 vždy od 19h se s vámi spojíme a představíme vám „španělskou vinnou 6“. Pro tyto dva večery, při nichž vždy představíme 3 a 3 vzorky se zaměříme na vína, která Vinný Újezd 19 dováží ze Španělska. A využijeme k degustaci technologii “Microsoft teams meeting“, která nám umožní si vína vychutnat v prostředí našich domovů, chat nebo i venkovních prostor a společně tato vína ochutnat – stačí mít připravená vína a připojit se. Ti z vás, kteří od nás dostávají pravidelně maily a zakoupí "španělskou šestku", obdrží během pondělí a úterý link, který ho v den degustace navede přímo do degustačního on-line prostoru. Ničeho se nebojte, již jsme to vyzkoušeli a musíme přiznat, že jsme mile překvapeni. Každý večer představíme vždy 3 a 3 vzorky. Během degustace můžeme společně rozmlouvat a komunikovat, což je u degustací to nejcennější.

Samozřejmě, že vína Vám rádi zavezeme během pondělí nebo úterý k Vám domu.

Španělská Vinná 6 je zde

Závoz je po Praze a blízkém okolí zdarma a nabídka platí od 25.4.2020 do 1.6.2020. Můžete samozřejmě objednávat i od každého druhu samotný karton. I na to se vztahuje akčních 10%. Objednávat můžete na kerlik@vinnyujezd.cz nebo dvorak@vinnyujezd.cz.
Platba může probíhat cash v obálce nebo bezhotovostně na náš účet:
Bankovní spojení: 139741399/0800, Česká Spořitelna, a.s.
Zda-li vás nabídka zaujme, jsme potěšeni a vyrážíme k vám.

 

 

Něco málo o vinařství Bodegas Altanza
Rioja Alta je západní, výše položená část oblasti Rioja, situovaná na jih od řeky Ebro. Patří k ní také nebaskické území kolem San Vicente de la Sonsierra severně od řeky. Červená půda kolem Fuenmayor patří k těm nejúrodnějším ve Španělsku. Zaměřili jsme se zde na mladé a progresivní vinařství, které si za relativně krátkou dobu získalo místo mezi špičkovými sklepy v La Rioja. Sklep je zaměřen výhradně na proslavenou odrůdu Tempranillo. 8,5 tisíc dubových sudů francouzského i amerického původu dává prostor ke vzniku široké škály vín od semi-crianzy po ty nejkrásnější Reservy a Grand Reservy.


Něco málo o vinařství Bodegas Costers del Sió
Carlos, Juan a José Mária jsou milí, vstřícní a jejich víno se stává přívětivějším, přičemž kvalita a pitelnost je zde neodikutovatelná. Vinařství se nachází ve vinařské oblasti Costers del Segre DO, která byla založena v roce 1986 a patří dazajista k méně známějším španělským oblastem. Z bílých odrůd se zaměřují na Viognier a Chardonnay a v modrém provedení pak na Tempranillo, Garnachu, Merlot, Syrah.

Budeme se na vás moc těšit

Daniel Keřlík, Jirka Dvořák, Karel Klubal




Publikováno: 24. 04. 2020

 
© Vinný Újezd 2009 tvorba www stránek emocio
Rezervace Registrace
Facebook Vinný sklep Újezd
Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd