DEGUSTAČNÍ VEČER S JAKUBEM VYŠKOVSKÝM V RESTAURACI VNUK

20. 02. 2020
čtvrtek

Vstupné 1390,-

Vážení přátelé kvaliní gastronomie,

ve čtvrtek 20.2.2020 proběhne v Restauraci Vnuk degustační večer s víny. Velice rádi se opět účastníme a můžeme nejvyšší kvalitu gastronomie doplnit našimi víny. Hostující CHEF Jakub Vyškovský působil v michelinských restauracích v Anglii a Německu. Jakub vařil například i v restauraci již zesnulého Joela Robuchona v Le Atelier. Opravdu se máme na co těšit :-).

DEGUSTAČNÍ MENU 

Amuse Bouche

Tři druhy domácího pečiva

Uzené lanýžové máslo, kerblíková sůl, pyré z konfitované šalotky v portském víně, slaninový prach

Doporučené víno: Le Téméraire 2014, Languedoc

***

Studený předkrm

Ústřice

Bretaňské ústřice, vichyssoise, okurka, gin, caviar z jesetera

Doporučené víno: Francois Montand sekt blanc, Jura

***

Teplý předkrm

Pot au feu

Stařené hovězí hrudí, lanýžové noky, křen

Doporučené víno: Edulis crianza 2016 Magnum, Rioja

***

První hlavní chod  

Hřebenatka

Mušle sv. Jakuba, topinambur, medová cibule, champagne sabayon

Doporučené víno: Riesling "S" klasse 2017, Pfalz

***

Druhý hlavní chod  

Daňek, hřbet

Foie gras, kapusta, zauzená baby mrkev, pyré z pečeného celeru, lanýž, perigord omáčka

Doporučené víno: Roque Colombe 2016, Chateauneuf du Pape

***

Dezert

Rum Baba

Burbon, vanilkový krém

Doporučené víno: Guntrum Royal sweet 2018, Rheinhessen

 

Večerem Vás provedou pánové Michal Vnuk, Jakub Vyškovský a Jiří Dvořák

Rezervaci můžete učinit on-line níže nebo přímo v restauraci na telefoním čísle: 777 207 082


Pořádá: Restaurace Vnuk
Telefon: 777 207 082
E-mail: vinnyujezd@vinnyujezd.cz
Místo konání: Restaurace Vnuk
 
© Vinný Újezd 2009 tvorba www stránek emocio
Rezervace Registrace
Facebook Vinný sklep Újezd
Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd Vinn jezd