30. 03. čtvrtek |
"Cesta k Syrahu" - Degustace na Vinném Újezdě 19
REZERVACE VÍCE |
04. 04. úterý |
Velká jarní barevná degustace na Vinném Újezdě 19 – tucet vín z jižní Francie
REZERVACE VÍCE |
DEGUSTAČNÍ VEČER S JAKUBEM VYŠKOVSKÝM V RESTAURACI VNUK
20. 02. 2020
čtvrtek
Vážení přátelé kvaliní gastronomie,
ve čtvrtek 20.2.2020 proběhne v Restauraci Vnuk degustační večer s víny. Velice rádi se opět účastníme a můžeme nejvyšší kvalitu gastronomie doplnit našimi víny. Hostující CHEF Jakub Vyškovský působil v michelinských restauracích v Anglii a Německu. Jakub vařil například i v restauraci již zesnulého Joela Robuchona v Le Atelier. Opravdu se máme na co těšit :-).
DEGUSTAČNÍ MENU
Amuse Bouche |
Tři druhy domácího pečiva |
Uzené lanýžové máslo, kerblíková sůl, pyré z konfitované šalotky v portském víně, slaninový prach |
Doporučené víno: Le Téméraire 2014, Languedoc |
*** |
Studený předkrm |
Ústřice |
Bretaňské ústřice, vichyssoise, okurka, gin, caviar z jesetera |
Doporučené víno: Francois Montand sekt blanc, Jura |
*** |
Teplý předkrm |
Pot au feu |
Stařené hovězí hrudí, lanýžové noky, křen |
Doporučené víno: Edulis crianza 2016 Magnum, Rioja |
*** |
První hlavní chod |
Hřebenatka |
Mušle sv. Jakuba, topinambur, medová cibule, champagne sabayon |
Doporučené víno: Riesling "S" klasse 2017, Pfalz |
*** |
Druhý hlavní chod |
Daňek, hřbet |
Foie gras, kapusta, zauzená baby mrkev, pyré z pečeného celeru, lanýž, perigord omáčka |
Doporučené víno: Roque Colombe 2016, Chateauneuf du Pape |
*** |
Dezert |
Rum Baba |
Burbon, vanilkový krém |
Doporučené víno: Guntrum Royal sweet 2018, Rheinhessen |
Večerem Vás provedou pánové Michal Vnuk, Jakub Vyškovský a Jiří Dvořák
Rezervaci můžete učinit on-line níže nebo přímo v restauraci na telefoním čísle: 777 207 082
Pořádá: Restaurace Vnuk
Telefon: 777 207 082
E-mail: vinnyujezd@vinnyujezd.cz
Místo konání: Restaurace Vnuk